Mijn naam is Floor Terstegge.


Ik ben in 1988 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie. Begin 1992 ben ik mijn praktijk gestart in Sportcentrum Jack Slagman. Inmiddels zit mijn praktijk sinds 2011 aan de Laan van Nieuw Oost Indië 189 en heb ik in september 2016 ook een vestiging bij Njoy Fitness in het WTC gebouw aan de Prinses Beatrixlaan 602 geopend.

In de loop van de jaren heb ik veel na- en bijscholing gevolgd, o.a. op het gebied van COPD/ longziekten, Hartfalen, Diabetes Mellitus, Oncologie en schouder- en knieklachten. Mijn grootste doelgroep zijn mensen met COPD en andere longziekten. Sinds september 2013 ben ik aangesloten bij Luchtwerk; een netwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in longaandoeningen. In dit netwerk werken aangesloten fysiotherapiepraktijken samen met onder andere huisartsen, longspecialisten en longverpleegkundigen om te voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen voor de behandeling van COPD en andere longziekten.

‘Mijn persoonlijke uitdaging is, om mensen met (chronische) aandoeningen of klachten op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen laten bewegen, zodat ze plezier krijgen in het bewegen en merken dat het voor hen lichamelijk en psychisch iets positiefs brengt waardoor de kwaliteit van leven verbetert.’

‘Een persoonlijke benadering en aandacht voor de gehele mens staat bij mij hoog in het vaandel.’

Floor Terstegge, BIG registratienummer; 59035168704

Astrid Bresser, BIG registratienummer; 29920977404

Comments are closed.