Route Laan van Nieuw Oost Indië 189:

Auto
Direct voor de deur en in een groot deel  van de straat kunt u parkeren. Tussen 09.00 uur en 14.00 uur geldt in de gehele wijk betaald parkeren, vanaf 14.00 uur gratis parkeren.

Openbaar vervoer

De praktijk is bereikbaar met HTM tramlijn 2 en 6 (halte Oostinje, om de hoek) en bus 23 (halte Juliana van Stolberglaan, net over de kruising).

Fiets
In de voortuin van de praktijk is voldoende ruimte om fietsen te stallen.

 

 

Njoy Fitness C-toren 2de etage WTC Den Haag, Prinses Beatrixlaan 602:

Auto                                                                                                                                            Kom je met de auto naar Njoy Fitness Den Haag? Bij Njoy Fitness kun je tot 2,5 uur gratis parkeren op basis van beschikbaarheid. Onder het complex ligt een parkeergarage met bijna 1.000 parkeerplaatsen. Incidenteel kan het gebeuren (bv. bij conferenties in het WTC) dat er geen parkeerplaats beschikbaar is. Je kunt dan parkeren in een van de omliggende straten waar tot 14.00 uur betaald parkeren geldt. De ingang van de parkeergarage ligt aan de Prinses Marijkestraat – zijstraat van de Beatrixlaan. Parkeer je auto op -1 of -2 achteraan en loop naar de achterste lift (bij de glazen stenen) en neem de lift naar de BG. Op de BG kun je doorlopen naar de andere liften links van de centrale balie en de lift naar de 2de etage nemen. De praktijk is net voor de toegangspoortjes van Njoy aan de linkerkant. Je kunt als de deur dicht is even plaats nemen op het bankje bij de liften.

Openbaar vervoer                                                                                                                         De Randstad Rail 3 en 4 stoppen op de Prinses Beatrixlaan (halte Prinses Beatrixlaan), HTM tramlijn 2 en 6 stoppen op de kruising Juliana van Stolberglaan – Prinses Beatrixlaan (halte Ternoot).

Fiets                                                                                                                                              Op de Prinses Beatrixlaan ter hoogte van de AH to go vind je voldoende fietsaanleunbeugels. Hier is de hoofdingang van het WTC.

 

 

Comments are closed.