fgh logo

 

 

Vanaf september 2013 is de praktijk aangesloten bij Luchtwerk. Luchtwerk is het netwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in longziekten in Den Haag en omgeving. In dit netwerk werken aangesloten fysiotherapiepraktijken samen met onder andere huisartsen, longspecialisten en longverpleegkundigen om te voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen voor de behandeling van longziekten. Meer informatie vindt u op de pagina “COPD”.

VANAF JANUARI 2019 VERANDERT DE VERGOEDING VOOR FYSIOTHERAPIE BIJ COPD.

De fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering (en komt ten laste van het eigen risico). Hoeveel behandelingen er vergoed worden is afhankelijk van de ernst van de COPD.      U kunt hier alles over lezen op de pagina “Vergoedingen en Tarieven”.

 

  • Vanaf 1 mei 2016 is fysiotherapeut Astrid Bresser als zelfstandig ondernemer werkzaam in de praktijk.
  • Vanaf 2 april 2012 is de praktijk van collega Marc Steenweg gevestigd in ons pand.
  • Vanaf 1 september 2016 is de praktijk ook gevestigd in Njoy Fitness (in WTC gebouw, Prinses Beatrixlaan 602, 2595 BM Den Haag). Naast een praktijkruimte kunnen wij gebruik maken van alle faciliteiten van het Sportcentrum. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend is Floor in Njoy Fitness. Op dinsdag- en donderdagmiddag (en avond) is Astrid op deze locatie.
  • Daarnaast bieden wij bij Njoy of op de Laan van Nieuw Oost Indië ook sport-/ of ontspanningsmassage aan:

30 minuten; 40€ (inclusief 21%BTW)

60 minuten; 75€ (inclusief BTW) 

 

 

 

 

  • Ik geef bij Njoy Fitness op maandag van 10.00-11.00 en vrijdag 9.00-10.00 uur Seniorengym en op vrijdag van 11.00-12.00 Pilates!

In 2019 veranderen er weer een aantal zaken betreft de vergoedingen voor de fysiotherapie. Sommige verzekeringen hebben het aantal fysiotherapiebehandelingen in het aanvullend pakket gewijzigd. Het is dus heel belangrijk dat u uw polis goed leest zodat u weet hoeveel behandelingen u vergoed krijgt door uw verzekering!

Leest u verder bij vergoedingen en tarieven.

 

 

Comments are closed.