SENIORENGYM 

maandag 10.00-10.50 uur en vrijdag 9.00-9.50 uur

Bij NjoyFitness in het WTC gebouw, Prins Beatrixlaan 602.

In verband met het corona-virus kunnen er per les maximaal 18 mensen meedoen. De (vaste) deelnemers zijn ingeroosterd. We kunnen voorlopig geen nieuwe deelnemers aannemen.

Verdere informatie (en het inschrijven) via Njoy Fitness, www.njoyfitness.nl, 070-3042966 of info@njoyfitness.nl

NjoyFitness is een mooi en modern sportcentrum met kleedkamers met lockers, douches en een sauna. Er is een fijne, ruime sportzaal. U bent altijd welkom om een en ander zelf te komen bekijken!

NjoyFitness is goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. U kunt uw auto gratis tot 2,5 uur parkeren onder het complex op basis van beschikbaarheid. Indien de parking vol is kunt u parkeren in de omliggende straten waar het tot 14.00 uur betaald parkeren is. Randstad Rail 3 en 4 stoppen op de Prinses Beatrixlaan (halte Beatrixlaan), HTM tramlijn 2 en 6 stoppen op de kruising Juliana van Stolberglaan – Prinses Beatrixlaan (halte Ternoot) en de fiets parkeert u bij een van de fietsbeugels aan de Prinses Beatrixlaan vlak voor de ingang van het WTC (rechts naast de AH to go).

SENIORENGYM

Seniorengym. Bewegen is belangrijk, vooral als u wat ouder wordt! Deze speciale aerobic les op muziek houdt uw conditie, spierkracht, lenigheid, coördinatie en balans zoveel mogelijk op peil, daarnaast is het sporten in een groep ook heel gezellig!  Trek makkelijk zittende (sport)kleding aan en neem schone sportschoenen en een handdoek mee.

Doelgroep: mannen en vrouwen vanaf ongeveer 55-60 jaar die redelijk goed ter been zijn. 

 

Comments are closed.