_M1C7932 _M1C7955PILATES, SENIORENGYM & YOGA

Vanaf 1 september 2017 zijn onze activiteiten in de gymzaal van ‘PuntZuid’ helaas gestopt. De Gemeente Den Haag heeft een nieuwe bestemming voor het pand.

Voor de Seniorengym heb ik een andere locatie kunnen vinden: bij NjoyFitness in het WTC gebouw, Prins Beatrixlaan 602. Hier ben ik vanaf 1 september gestart met de lessen op de gebruikelijke dagen en tijden:

maandag 10.00 uur en vrijdag 9.00 uur.

Daarnaast geef ik vanaf 1 september elke vrijdag van 11.00-12.00 uur Pilates bij Njoy!

U betaalt uw abonnementsgeld vanaf die tijd aan NjoyFitness. Voor de seniorengym geldt een apart abonnement. De kosten bedragen €26 (exclusief eenmalige administratiekosten van €15). U kunt dan alleen op de tijden van de Seniorengym terecht (met een marge voor en na de les). Wilt u ook op andere dagen sporten bij Njoy dan dient u een regulier abonnement aan te schaffen. Informatie over de verschillende abonnementen en de prijzen kunt u vinden op de site www.njoyfitness.nl of u belt 070-3042966 of mailt naar info@njoyfitness.nl

Bijzonderheden over het abonnement voor de Seniorengym:

  • U kunt het abonnement per maand opzeggen. Hiervoor dient u voor de 20ste van de maand op te zeggen. Uw abonnement loopt daarna nog door t/m de volgende maand.
  • In geval van een geplande operatie of behandeling kunt u, bij het tijdig doorgeven (zie voorwaarde hierboven) van de periode dat u niet kunt sporten, uw abonnement opschorten. Mocht het herstel langer duren dan verwacht, dan dient u dit weer tijdig door te geven bij Njoy.
  • Tijdens een vakantie (per periode van een maand, dus niet voor bijvoorbeeld 1 of 2 weken) die u tijdig doorgeeft (uiterlijk voor de 20ste van de maand) betaalt u half tarief.

NjoyFitness is een mooi, modern sportcentrum met kleedkamers met lockers, douches en een sauna. Er is een fijne, ruime sportzaal. U bent altijd welkom om een en ander zelf te komen bekijken!

NjoyFitness is goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. U kunt uw auto gratis tot 2,5 uur parkeren onder het complex op basis van beschikbaarheid. Indien de parking vol is kunt u parkeren in de omliggende straten waar het tot 14.00 uur betaald parkeren is. Randstad Rail 3 en 4 stoppen op de Prinses Beatrixlaan (halte Beatrixlaan), HTM tramlijn 2 en 6 stoppen op de kruising Juliana van Stolberglaan – Prinses Beatrixlaan (halte Ternoot) en de fiets parkeert u bij een van de fietsbeugels aan de Prinses Beatrixlaan vlak voor de ingang van het WTC (rechts naast de AH to go).

SENIORENGYM

Seniorengym. Bewegen is belangrijk, vooral als u wat ouder wordt! Deze speciale aerobic les op muziek houdt uw conditie, spierkracht, lenigheid, coördinatie en balans zoveel mogelijk op peil, daarnaast is het sporten in een groep ook heel gezellig!  Trek makkelijk zittende (sport)kleding aan en neem schone sportschoenen en een handdoek mee.

Doelgroep: mannen en vrouwen vanaf ongeveer 55-60 jaar die redelijk goed ter been zijn. 

 

 

Comments are closed.